Om het jaar organiseert de rommelmarktcommissie in de maand mei of juni een grote rommelmarkt rondom de kerk. Het doel wordt altijd door het College van Kerkrentmeesters bepaald. Er wordt van alles verkocht: meubels, boeken, oliebollen, glas- en aardewerk, speelgoed, kleding, curiosa, schoenen- en lederwaren en nog veel meer. Maar ook aan de inwendige mens wordt gedacht met broodjes hamburger of gehaktbal, frites met of zonder mayo, koffie met plaatkoek of cake. In het jaar dat er geen grote rommelmarkt wordt georganiseerd, is er een minimarkt.

Weet iemand misschien nog opslagruimte voor grote meubels? Laat het ons weten!

Vrijwilligers die mee willen werken tijdens de rommelmarkt kunnen zich aan melden via rommelmarkt@pgbarneveld.nl.

ROMMELMARKT 2022

‘………… na de verbouwing gaan we er weer volop tegenaan! Wij hopen dan weer op een gezellige rommelmarkt!’ Ja, dat stond te lezen in de Samenloop van mei 2019.

Wat de commissie betreft zou het kunnen maar helaas, we hebben nog geen opslagruimte omdat er nog veel werkzaamheden te doen zijn rondom de verbouwing van de Emmaüskerk. Daarom staat nu de eerste rommelmarkt gepland op 14 mei 2022. Aan het begin van 2022 komt er bericht wanneer we gaan inzamelen.

Een hartelijke groet van de rommelmarktcommissie.