Kliederkerk kliedert verder!

09 april 2022    Palmpaasstokken maken

12 juni  2022

2022 06 12 Kliederkerk

13 november 2022

18 december 2022:   kerk op schoot – kerstliedjes zingen met de kleinsten.

Geklieder, Gezellig en Goed voor je Geloof, dat is Kliederkerk!

Een nieuwe vorm van kerk waarbij de nadruk ligt op samen.

Wat is Kliederkerk?

Kinderen en volwassenen kunnen samen een bijbelverhaal ontdekken, samen zingen en bidden, en vaak ook samen eten.

Voor wie is Kliederkerk?

Voor iedereen die samen wil zoeken naar God. We richten ons qua niveau op kinderen van 0 tot 12, met het accent op kinderen van 4-8 jaar.

Mag ik zomaar binnenlopen?

Ja! Of je bij een kerk hoort maakt niet uit. Hoe oud je bent ook niet. En of je alleen komt of met z’n tienen ook niet. Welkom!

Kliederkerk is ook gratis, je mag gewoon mee komen doen. Maar je snapt dat het wel geld kost om kliederkerk te organiseren. Daarom staat er een spaarpot om iets in te doen, als je wilt.

Wat een leuk idee! Kan ik helpen?

Nou, graag! Er is een kernteam waarin kliederkerk wordt voorbereid. Hier wordt het denkwerk gedaan. Elke kliederkerk komen er ook mensen, vooral tieners en iets ouderen, om te helpen met de knutsels en de koffie en andere praktische zaken. 

We zouden het heel fijn vinden als jij mee zou willen werken in het createam. En aan helpende handjes op de zondag zelf hebben we altijd behoefte! Mail gerust naar kliederkerk@pgbarneveld.nl voor meer informatie.

Ik wil meer weten!

In Groot-Brittanië bestaat Messy Church al heel lang en daar is het een groot succes. In Nederland hebben een aantal kerken daar een voorbeeld aan genomen. Inmiddels is het in heel Nederland een succes aan het worden. Kliederkerk is de beste missionaire activiteit van de PKN. Meer over Kliederkerk Nederland vind je hier. Je mag ook altijd mailen naar ds. Adriaan: adriaanplantinga@gmail.com,  hij kan je nog veel meer vertellen.

De allerbeste manier om meer te weten te komen is natuurlijk een keer mee komen doen. Tot dan!

E-mailadres: kliederkerk@pgbarneveld.nl