door Els J. van Dijk

Goedendag,
 

Wil jij deze zomer echt tot rust komen, wil jij je bezinnen en je laten inspireren?

Dat kan met de gratis EH zomerinspiratie. 30 dagen lang lezen, luisteren, kijken, bidden en beleven.

Iedere dag krijg je een inspirerende mail van Els van Dijk, startend op aanstaande maandag 11 juli!

Nu ik vertrek als directeur van de EH, geef ik graag een ‘cadeautje’ aan de achterban in de vorm van een zomerinspiratie. Ongeveer een maand lang mag je gedachten en Bijbelse Woorden ontvangen die je kunnen bemoedigen en inspireren nu je in de zomerperiode daar wellicht wat meer tijd voor hebt om deze te overdenken en doorleven. Het afgelopen cursusjaar had als thema ‘Hoopvol leven’ en dat thema werkt ook nog wat na in deze zomerinspiratie. Ik wens je mooie en verstilde momenten toe waarin onze God je nadert met Zijn nabijheid, liefde en trouw. Zodat je hoopvol verder kunt in de tijd en de situaties die God verder aan je toevertrouwt. Zegen gewenst!
 

En zeer veel dank voor alle nabijheid die ik afgelopen jaren heb mogen ervaren in je betrokkenheid op de EH. Dat was meer dan bijzonder!
 

Hartelijke groet,ElsMarianne deed in 2021 mee aan de EH Zomerinspiratie. Zij deelt hoe zij en haar man dit hebben ervaren.
“Mijn man en ik zijn begonnen met de zomerinspiratie op 4 augustus tijdens onze wandeltocht, een deel van de Olavsleden in Zweden. Het was mooi om er op die manier een pelgrimstocht van te maken. Tijdens onze wandeltocht spraken we er samen over. Hoe mooi is dat! Om op die manier ook weer naar elkaar toe te groeien. De zomerinspiratie heeft ons verrijkt en dichter bij God en bij elkaar gebracht.”