De startzondag 2022 staat weer op stapel. Na twee jaar uit de running te zijn geweest gaan we dit jaar weer een start maken.

Zondag 11 september zal bijna de gehele dag in het teken staan van activiteiten.

Beginnen om 9.00uur met het ochtendgebed in de Catharinakerk. Daar kunt u nadien blijven als u wilt voor een rondleiding door de kerk en informatie op een mini kerkmarkt. Natuurlijk is er een tafel met koffie en wat lekkers.

Om 9.30uur start de dienst in de Emmaüskerk met medewerking van de Harmonie. (oppas voor de allerjongsten is weer geregeld). Na de dienst gaan er verschillende activiteiten lopen, maar niet voordat we eerst koffie hebben gepakt met wat lekkers.

(10.30uur) In de hal zal er een kerkmarkt zijn waar verschillende groepen zich zullen presenteren. In de Kerkzaal kan er rondgelopen worden bij de Kunstexpositie.

Rond 11.00uur start de Ameezing Sunday en de workshop “Kidsmusic”. Ondertussen zal de kerkmarkt doorlopen en zullen er broodjes op tafel komen.

Maar ook om 11.00uur start in de Catharinakerk de Workshop “Taize-zingen” ook daar zullen de broodjes op tafel komen en hoeft u dus haast geen broodjes mee te nemen om de dag door te komen.

Rond de middag zal het in de Emmaüskerk rustiger worden en kan een ieder zich begeven naar de Catharinakerk omdat daar nog de optie is om een rondleiding door de kerk te volgen en om 12.30uur zal  de fietstocht beginnen (u kunt tot 13.30uur starten).

Hopelijk is het weer ons gunstig gestemd en kunnen er velen met de fiets de route volgen.

Rond 16.00uur starten de activiteiten weer in de Emmaüskerk. En wel met de dienst voor het hele gezin (Kliederkerk) en de terugkomst van de fietsers van de fietstocht.

Hapjes en drankjes zullen klaar staan. Ook is er een groep die Soep heeft gemaakt en deze uit zal delen, zodat u ook dan weer “aan Tafel”  kunt.

Rond 17.30uur zullen we de dag langzaam afsluiten door naar huis te gaan en kunnen we met een “Vol” – daan gevoel terug kijken op een goede start van het seizoen 2022-2023.