Het coronavirus laat duidelijk zien dat snel en daadkrachtig handelen nodig is om een crisis te bestrijden. Vlak voor de landelijke verkiezingen wil de Klimaatcrisis Coalitie aan heel Nederland en het kabinet duidelijk maken dat we nu moeten kiezen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid.

Om tijdens de coronacrisis veilig en effectief van ons te laten horen, organiseert de Klimaatcrisis Coalitie in 30 steden door heel Nederland een Klimaatmars op 14 maart. Dit is een stilstaande Klimaatmars waar we op 1.5 meter afstand van elkaar blijven. In elke stad is een leuk en divers programma met sprekers. In alle steden zal tegelijkertijd om 15:00 de noodklok voor het klimaat luiden. Meer informatie op www.klimaatmars2021.nl. Daar kun je jezelf ook opgeven als je besluit mee te doen. Wil je liever thuis mee doen, dat kan ook. Meer informatie hierover verschijnt binnenkort op bovengenoemde website.

De dichtstbijzijnde klimaatmars is in Amersfoort. Mocht je mee willen doen, mail dat dan ook naar groenekerk@pgbarneveld.nl. Dan kunnen we er misschien als groep naar toe, als de coronamaatregelen dat tegen die tijd toelaten.

Commissie Groene Kerk