Doe je mee aan de bollencollecte in het weekend van 4, 5 en 6 november?

Het is een jaar geleden, dat de Emmaüskerk geopend is. We hebben een goed ‘jubeljaar’ achter de rug met allerlei mooie activiteiten. Misschien herinner je je nog, dat we na de openingsdienst biologische voorjaarsbollen uitgedeeld hebben. We hebben daar veel leuke reacties op gehad.

Inmiddels is het weer najaar en hebben we rondom de kerk een mooie tuin. Echter nog zonder voorjaarsbollen. Die verlengen juist het bloeiseizoen, wat ten goede komt aan de insecten. En het staat ook zo mooi en vrolijk. Dus aan jullie de vraag om voorjaarsbollen te doneren. Alle soorten zijn welkom; alliums, narcissen, tulpen, krokussen, sneeuwklokjes, blauwe druifjes, etc. Het mogen bollen uit je eigen tuin zijn, of bollen uit de winkel. Als je losse bollen hebt dan graag in een zakje met de naam van de bollen erop.

Inleveren kan op vrijdag 4 november tussen 16.00 en 18.30 uur (dan is het ook inleveren van fruit voor de oogstgroet), op zaterdag 5 november tussen 10 en 12 uur of vooraf aan de oogstdienst op zondag 6 november.

Wat zou het leuk zijn om in februari de eerste bollen boven de grond te zien komen. Doe je mee?

Commissie Groene Kerk