vrijdag 5 april 18.00 uur

Heerlijk ontspannen liggen luisteren naar de prachtige pianoklanken van onze eigen predikant Adriaan, voorafgegaan door een Amerikaans buffet van zelf meegebrachte lekkernijen. Wil je erbij zijn? Laat het weten: braber@pgbarneveld.nl of via telefoonnummer: 06-27152946. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen.

We starten met een buffet van zelf meegebrachte lekkernijen. Hartig, zoet; alles goed! Het zou fijn zijn als iedereen wat mee wil nemen. Dan is er genoeg te kiezen en wat er over is, verdelen we gewoon weer. Wij zorgen voor drinken. 

Neem een luchtbed of ligmatje mee en als je dat fijn vindt een kussentje en dekentje. Om 19.30 gaan we dan op onze bedjes in de kerk liggen, om te genieten en te ontspannen. 

De Emmaüs-ladies is een grote groep dames van alle leeftijden die zich betrokken voelt bij de Emmaüskerk. Zo eens in de 6-8 weken wordt er door een paar leden een mooie en leuke bijeenkomst georganiseerd. Ieder die kan en zin heeft sluit zich aan. Zonder verplichtingen.  Alle vrouwen die zich betrokken voelen op welke wijze dan ook bij onze kerk; van harte welkom!