Na 4,5 jaar nemen we dit jaar afscheid van het mooie zuidafrikaanse project van de families Slager en Reurink met een laatste collecte, op kerstmorgen.  Er is de afgelopen jaren veel bereikt, ondanks Corona, maar we willen de mensen in de township nog een mooi laatste bijdrage vanuit onze gemeente meegeven. Als u het onderstaande leest zult u het belang begrijpen. Wilfred Reurink schrijft in de laatste nieuwsbrief: 

“Op dit moment zijn het ongeveer 90 kinderen die weer wekelijks het programma bijwonen.  Dat betekent dat we dit jaar in december (zomervakantie in Zuid Afrika) maar liefst 5 kampen gaan doen. Er staan zelfs ook al een paar kampen alweer op de planning voor maart. Het is zo goed om te zien dat de meeste kinderen weer komen en ook nieuwe kinderen meebrengen!
Hoe belangrijk is het voor deze groep kinderen om 1 weekend per jaar met ons op kamp bij de bergen te kunnen gaan. We gaan naar een camping en zetten onze tenten op. De kinderen kunnen zwemmen, voetballen, spelletjes spelen. Daarnaast hebben we een programma met aanbidding en  thema’s zoals “koningskind”, “identiteit”, “geven om elkaar” en “samenwerken”. De kinderen zelf geven aan dat ‘lekker eten’ een van de hoogtepunten van het weekend is. Thuis is er niet altijd eten op tafel.

Willen jullie financieel bijdragen voor de weekenden en ook met ons mee bidden?  We bidden om veiligheid onderweg en tijdens het zwemmen. Voor een goede sfeer. Dat de kinderen meer en dieper de liefde van de Vader zullen ervaren.”

Alvast hartelijk dank voor uw bijdragen voor dit mooie werk in de collecte van kerstmorgen.  Voor diegenen die rechtstreeks een bedrag willen overmaken, dan kan dat op  Rekeningnummer = NL89 ABNA 0553 4190 72,  Naam: Diaconie Protestantse Gem Barneveld,  Betalingskenmerk =  Bijdrage Nehemia Project.