U bent weer welkom in de dienst

Nu de maatregelen rondom het Coronavirus in Nederland enigszins zijn versoepeld, is het weer mogelijk om gemeenteleden uit te nodigen een kerkdienst bij te wonen. Helaas mag de kerk nog niet vol zijn en mag er ook nog niet worden gezongen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent dat we per dienst ongeveer 60 à 80 mensen als bezoeker kunnen verwelkomen. Hiermee kunnen we ons houden aan de belangrijkste richtlijn om verspreiding van het virus te voorkomen, nl. het houden van tenminste 1,5 meter afstand tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat u gezond bent. Het aantal bezoekers hangt er mede van af of u alleen komt, met z’n tweeën of met het hele gezin.


De kerkenraad heeft besloten dat u vanaf het weekend van 05 en 06 september 2020 de opname van de beelddienst op zaterdagmiddag of een korte viering op zondagavond kan bijwonen. De viering op de zondagavond heeft het karakter van een vesper/avondgebed. In het weekend van 12 en 13 september wordt het startweekend gehouden, dan is er geen mogelijkheid de opname van de beelddienst bij te wonen. Als u een opname van de beelddienst wilt bijwonen of de viering op zondagavond, dan gelden hiervoor de volgende spelregels:

  • U moet u zich van tevoren opgeven en daarbij vermelden met hoeveel personen u komt en of u op zaterdagmiddag of zondagavond wilt komen.
  • U kunt zich opgeven door een email te sturen naar wimmoggre@pgbarneveld.nl. Vermeld daarbij uw telefoonnummer. Telefonisch opgeven kan ook maar dan, in verband met vakantie, vanaf dinsdag 25 augustus 2020. U kunt bellen naar nummer 06 45598786.
  • Opgeven kan tot uiterlijk woensdagavond voor het desbetreffende weekend.
  • Op de vrijdag voor het weekend krijgt u bericht of u welkom bent in de dienst of de viering. Daarbij ontvangt u ook enkele richtlijnen voor het bijwonen van de dienst of de viering.
  • Bij meer aanmeldingen dan dat er plaatsen zijn, wordt u in een volgend weekend ingedeeld.
  • Mocht u alsnog verhinderd zijn, geef dat dan door zodat we andere gemeenteleden kunnen uitnodigen om de dienst of viering bij te wonen.

Het zal in het begin best even wennen zijn. Dat geldt voor ons allemaal maar we zijn blij dat we elkaar weer, wel in kleinere groepen, mogen ontmoeten. Het is natuurlijk wel zo dat de situatie dagelijks kan wijzigen. Zodra nieuwe informatie leidt tot een aanpassing van onze werkwijze, zullen we u zo spoedig mogelijk daarover informeren. Kijkt u daarvoor regelmatig op de website van onze gemeente www.pgbarneveld.nl of op de facebookpagina. We proberen de informatie zo actueel mogelijk te houden.

Kerkdiensten

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland