PREEK-DOE-DIENST

Op zondag 9 november zal er een uniek experiment plaatsvinden in de ochtenddienst in de Immanuëlkerk: alle vijf de predikanten van de protestantse gemeente zullen in deze dienst voorgaan. Niet dat er vijf preken gehouden zullen worden. Nee we maken er een preek-doe-dienst van Er zal in de kerkzaal een preek gehouden worden, die toch net even anders is dan anders.Maar u kunt ook kiezen voor het geloofsgesprek. Om met elkaar aan de hand van een creatieve werkvorm in gesprek te raken over de tekst.
Voor met name de kinderen is er een creatieve verwerking of een  meedoe vertelling. En dan kan er ook nog gewandeld worden, omdat lopen een verrassende manier is om ergens bij stil te staan.Aan het slot van de dienst hopen we allemaal weer terug te zijn in de kerkzaal, om daar gezamenlijk de dienst te besluiten.
De tekst die centraal staat op deze zondag komt uit Matteus 25:1-13 en gaat over de vijf wijze en vijf dwaze meisjes. Het gaat over licht en over wachten en over hoe lang dat soms kan duren en hoe we het met elkaar proberen vol te houden.Wij zien er naar uit en hopen u te begroeten op 9 november om 10 uur in de Immanuëlkerk
In de Bethelkerk zal overigens ook een dienst gehouden worden met als gastpredikant ds. J. Mak uit Harderwijk. Dus u heeft iets te kiezen.

Kerkdiensten

 • 27-01 | 10:00 Kerkdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. A. Nicolai

 • 27-01 | 11:00 FRIS-dienst
  Inloop vanaf 10.30
  locatie: Bethelkerk
  voorganger:

 • 27-01 | 18:30 Oecumenische viering
  locatie: Catharinakerk
  voorganger: Pastor K. Donders

Alle kerkdiensten »

Kerkelijk centrum Bethelkerk

Kerkelijk centrum Bethelkerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 440584
Op Google Maps 

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2012 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland