Opgaveformulier bijwonen diensten november 2020

Beste gemeentelid,

Fijn dat we weer mensen mogen begroeten bij de kerkdiensten. Natuurlijk geen volle kerk en helaas door de nieuwe maatregelen maar maximaal 30 bezoekers. Dit geldt zowel voor de ochtenddienst als het avondgebed op zondagavond. U dient zich wel vooraf op te geven zodat we weten hoeveel mensen er komen. Helaas is het nog niet mogelijk om te zingen. Het spreekt voor zich dat we ons wel houden aan de richtlijnen van het RIVM (zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje bij verplaatsingen) en de PKN.
 
Als u in de maand november 2020 een dienst of een avondgebed wilt bijwonen dan kunt u dat doorgeven door op de onderstaande link te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Op de vrijdag voorafgaand aan het weekend waarin u de dienst of het avondgebed wilt bijwonen, krijgt u bericht of er ruimte is om aanwezig te zijn. Daarbij krijgt u ook enkele richtlijnen om een en ander goed te laten verlopen. U kunt zich opgeven via de link hieronder. Wij hopen u in een dienst te mogen ontmoeten.
 
Op zondag 22 november 2020 is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In de diensten op die zondag herdenken we de gemeenteleden welke in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Gelet op het aantal overledenen is het helaas niet mogelijk voor u als gemeentelid om één van de drie diensten op die zondag bij te wonen. Uiteraard zijn ze wel digitaal te volgen. Voor die diensten worden familieleden van de overledenen uitgenodigd.
 
Klik hier om naar het opgaveformilier te gaan voor de diensten in november.
 
 
Hartelijke groet,
 
Wim Moggré
wimmoggre@pgbarneveld.nl

Kerkdiensten

 • 29-11 | 09:30 Kerkdienst
  1e Advent
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Dhr. A.S. Brinkman

 • 29-11 | 18:30 Adventsvesper
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger:

 • 06-12 | 09:30 Doopdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. J.J. Esveldt

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland