Kerkbanken worden verkocht

Van buiten is nog niet veel te zien, maar van binnen is de Bethelkerk aardig aan het veranderen. Het meest in het oog springend is het ontbreken van de zo vertrouwde kerkbanken. Een aantal worden gereserveerd voor o.a. hergebruik in de ontmoetingsruimte. Voor de overige stellen we u in de gelegenheid om deze te kopen en daarmee tevens een bijdrage te leveren aan het bouwbudget !

Leuk, maar waar laat ik zo’n joekel van een bank? Die vraag hadden we verwacht. Het grootste deel is zorgvuldig gedemonteerd en kan voor u worden vermaakt tot een bank in de door u gewenste lengte of zelfs worden omgetoverd tot een hoekbank. Een ander gedeelte is nog in de oorspronkelijke staat en kan zo worden gekocht en meegenomen.

Een niet gedemonteerde bestaande bank kan in lengte variëren van iets meer dan twee meter tot drie en een halve meter.

Wat gaat dat allemaal kosten? Wanneer u een  bestaande bank zelf ophaalt, wordt u voor € 75,00 de trotse eigenaar. De kosten van een op maat gemaakte bank variëren van € 100,00 tot 125,00. Dit hangt af van uw wensen voor tweezits, een driezits of een vierzits bank. Voor een hoekbank moet u € 150,00 neertellen.
Dat zelf ophalen kan voor velen van u misschien problematisch zijn. Wij kunnen de bank bij u thuisbezorgen wanneer u binnen de gemeente Barneveld woont. Ook daar hangt een prijskaartje aan, wij vragen daarvoor € 10,00.

Wie maakt dat allemaal? We hebben de werknemers van “Ons Bedrijf” aan de Valkseweg bereid gevonden ons hierbij te helpen. Dat ze veel in hun mars hebben op het gebied van houtbewerking laten ze zien bij verschillende projecten en in hun winkel aan de Valkseweg. Ga er gewoon eens kijken.

Voor aflevering krijgt u van ons een betaalverzoek. Deze zal worden verstuurd wanneer de bank klaar staat voor aflevering. Wanneer deze rekening is voldaan, zullen we tot afleveren overgaan.

Uw wensen kunt u kenbaar maken via een bestelformulier. Dit formulier is te downloaden wanneer u HIER op klikt of kan opgehaald worden in de Immanuëlkerk. Maak een foto van dat ingevulde formulier en mail deze naar  kerkbanken@pgbarneveld.nl . Inleveren in de Immanuëlkerk kan ook.

 

Kerkdiensten

 • 17-11 | 09:00 Ochtendgebed
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. E.W.J. van Leersum uit Huizen

 • 17-11 | 10:15 Kerkdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. E.W.J. van Leersum uit Huizen

 • 17-11 | 18:30 Avondgebed
  Met vooraf catechese
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. G.J.M. Baalbergen uit Voorthuizen

Alle kerkdiensten »

Kerkelijk centrum Bethelkerk

Kerkelijk centrum Bethelkerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2019 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland