Hallo kijkers en luisteraars.

Wij, als technisch begeleidings team van kerkuitzendingen, krijgen natuurlijk mee dat het niet altijd even soepel loopt.

Deels is dat natuurlijk met de situatie in de kerk, maar deels zijn we ook afhankelijk van externe partijen.

In de kerk hebben we ook de afgelopen week weer een update gedaan aan de installatie. U kunt zich voorstellen dat we steeds verder gaan met extra functies. Zo zijn we van een simpele geluidsuitzending, naar een uitzending met toevoeging van beeld gegaan, om vervolgens koortjes toe te voegen en filmpjes. En alles is gedaan op de basis die we al enige jaren hadden.

Dat vergt natuurlijk enige aanpassingen om:

 • Van 1 geluidspoor naar 8 geluidssporen te gaan.
 • Van alleen een kerkzender naar ook een youtubezender
 • enz.

Kortom waar je een jaar geleden met 1 persoon af kon, zitten we nu met 3. En daarnaast zijn we nog elke week bezig met optimalisaties.

Maar ook externe partijen, zoals kerkomroep, zit niet stil.

Gisteren ontvingen wij van Kerkomroep de info (die ik hieronder zal zetten), waarin aangegeven wordt dat ook daar de toenemende interesse zijn weerslag heeft.

Volgende info mochten wij vanuit kerkomroep ontvangen:

De afgelopen weken hebben we afwisselend meldingen ontvangen van klanten die een storing hebben ervaren met het uitzenden van beeld. Wij zijn dan ook de afgelopen weken druk bezig geweest met onderzoek naar de oorzaak en hebben meerdere aanpassingen gedaan in het systeem. Terwijl de gedane aanpassingen duidelijke een verbetering hebben gebracht zijn er helaas nog klanten geweest die melden dat de beeld uitzending met haperingen bekeken wordt.

Wij hadden u liever geïnformeerd dat we een aanpassing hebben gedaan om het probleem op te lossen. Helaas is dat nog niet het geval en zullen wij ook komende zondag met een team klaarstaan om het systeem te controleren en waar nodig actie te ondernemen.

Zoals u ziet staat niet alleen ons team klaar om naar een perfecte uitzending te gaan, maar ook het team van kerkomroep.

Door naast Kerkomroep ook youtube te gebruiken hopen wij de belasting te verdelen en daarmee te realiseren dat u de diensten zo optimaal mogelijk kunt volgen en/of terugkijken.

Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u zich gerust melden bij Techniek@pgbarneveld.nl en wij zullen uw reactie oppakken om samen tot de beste oplossing te komen.

Met vriendelijke groet,

Het Beeld en Geluid team van de PGBarneveld.

Kerkdiensten

 • 29-11 | 09:30 Kerkdienst
  1e Advent
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Dhr. A.S. Brinkman

 • 29-11 | 18:30 Adventsvesper
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger:

 • 06-12 | 09:30 Doopdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. J.J. Esveldt

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland