Gemeenteavond op 19 april over verkoop Immanuelkerk en ontwerp nieuwbouw

De plannen voor de vernieuwbouw vorderen en krijgen steeds meer vorm. En ondertussen vorderen ook de gesprekken met de Marokkaanse vereniging over verkoop van de Immanuelkerk. Dat is de reden dat we op 19 april de gemeente willen bijpraten over beide onderwerpen.

Wat de verkoop betreft hopen we dan zover te zijn dat we uitslag kunnen geven het resultaat van de gesprekken. En wat de vernieuwbouw van de kerk betreft zullen we op deze avond een ontwerp presenteren. De bouwcommissie is zo ver gevorderd met de architect dat we iets kunnen laten zien: de contouren van een vernieuwbouwde kerk met een nieuwe naam aan de Groen van Prinstererlaan. We hopen over beide onderwerpen nieuws te kunnen melden. En we zullen over beide onderwerpen ook de reacties vragen van de gemeente.

U bent van harte welkom! Om half acht ontvangst met koffie en thee en om 19.45 uur start van de presentaties in de Bethelkerk. Deze keer is het in de Bethelkerk, omdat de Immanuelkerk op dat moment door een ander in gebruik is.

Kerkdiensten

Alle kerkdiensten »

Kerkelijk centrum Bethelkerk

Kerkelijk centrum Bethelkerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 440584
Op Google Maps 

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2012 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland