Een boom met heel veel blaadjes

Wat fijn dat u in de warme truien dienst met zijn allen gehoor gaf om de groene en gele boomblaadjes in te vullen met dingen die u thuis doet of nog van plan bent te doen aan duurzaamheid. De kale boom kleurde groen en geel met tips en aanbevelingen. Zo kunnen we elkaar inspireren. 

Bij de stellingen was er veel stof tot discussie gezien het geroezemoes, dat ontstond. Het was duidelijk dat u het goed én belangrijk vindt dat we als kerk aandacht besteden aan goed rentmeesterschap. Dat de opwarming van de aarde een feit is, getuige de zwoele winter en het voorjaar, dat zich eind februari al heeft aangekondigd. 

Het is goed om te zien dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de opdracht om gestalte te geven aan het rentmeesterschap, zoals van ons als christenen verwacht mag worden. In een latere editie van Groene Snippers  zullen wij u informeren over de resultaten van de “boomblaadjesactie”.

We vormen met zijn allen een Groene Kerk. Regelmatig geven we tips en aanbeveling: de Groene snippers. We hopen dat u ermee aan de slag gaat. 

Rest ons nog om de Wereldwinkel Barneveld (fairtrade producten) te bedanken voor het beschikbaar stellen van de boom.

 

De commissie Groene Kerk  

Kerkdiensten

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland