Info avond Nehemia project

op dinsdag 6 november 19.30 uur

 in de Immanuëlkerk

 

De ZWO commissie van de PG Barneveld ondersteunt de komende 2-3 jaar het project “Nehemia”.

Dit project steunt kinderen en jongeren in de wijk Roodewal, te Worcester in Zuid Afrika.   De familie Johan en Sanne Slager uit Barneveld zijn daar sinds 9 jaar als zendelingen bij betrokken. Ze werken meer en meer samen met Wilfred en Christine Reurink uit Leusden. Op 6 november zullen de thuisfront commissies van de families aanwezig zijn.  Dit om ons een beeld te geven hoe het vanuit inspiratie mogelijk is om kinderen die in zeer moeilijke omstandigheden leven (oa armoede, tegenslagen en drugs-problematiek), toch te helpen. Het lukt om ze te laten groeien in hun karakter, zelfvertrouwen en ook in hun relatie met Jezus.

De visie van het project is “Delen in Gods liefde, om opnieuw hoop te brengen, een hoopvolle toekomst tegemoet”.  Dit mede door een belonend relatie-gericht programma en het geven van verantwoordelijkheid. Er is sprake van een belangrijk project, met een concrete en goede uitstraling in de township.  Het betekent veel voor de  verzelfstandiging van de betrokken jongeren en hun families. Activiteiten die worden georganiseerd zijn o.a.  Bijbelstudie, huiswerk-begeleiding, sport en spel, handvaardigheid, seksuele voorlichting, kampen en familiedagen. Alvast bedankt voor uw bijdragen, betrokkenheid en steun in de komende jaren!

Een aantal keer per jaar gaan de opbrengsten van onze collecte naar het Nehemia project, bent u ook benieuwd wat ze daar mee kunnen doen?  We informeren u graag!  Tot dan kunt u eventuele vragen stellen aan de commissie ZWO via email zwo@pgbarneveld.nl.

Kerkdiensten

 • 28-04 | 10:00 Kerkdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. J.P.E. Breure uit Voorthuizen

 • 28-04 | 18:30 Kerkdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. A. Groeneveld uit Lunteren

 • 05-05 | 09:30 Kerkdienst
  locatie: Bethelkerk
  voorganger: Ds. J.J. Esveldt

Alle kerkdiensten »

Kerkelijk centrum Bethelkerk

Kerkelijk centrum Bethelkerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 440584
Op Google Maps 

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2012 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland