Voedselbank inzameling zaterdag 04 juli 2020

Hoe doet u boodschappen bij de supermarkt?

Op mijn aanrecht in de keuken ligt een briefje. Daarop schrijf ik elke keer wat bijna op is. Als er genoeg op staat ga ik naar de supermarkt en koop wat op mijn lijstje staat. Soms zie ik iets dat niet op mijn lijstje staat en dat is dan weer mooi meegenomen. Vervelend is het als ik thuis kom en toch iets ben vergeten.

Veel mensen doen 1 keer in de week de ‘grote boodschappen’ en daarna nog een keer voor andere verse producten. Met 1,5 meter afstand lukt het zo steeds veilig boodschappen te doen.

Er zijn ook mensen, die zonder lijstje boodschappen doen. Zij lopen de hele supermarkt door en al kijkend komen ze de producten tegen die ze nodig hebben. Meestal komt er dan meer in de kar dan bij de ‘lijstjesklanten’.

In Barneveld zijn ruim 100 gezinnen, die geen lijstje kunnen maken, omdat ze de boodschappen niet kunnen betalen. Gelukkig mogen zij elke week een goed gevulde  tas met levensmiddelen ophalen bij de voedselbank. Dat kan dankzij de schenkingen van bedrijven én door de producten die u geeft via de inzameling bij de kerk.

Op zaterdag 4 juli kunt u weer uw gaven brengen. Van 9-12 uur bij de Goede Herderkerk en van 10-12 uur bij de Immanuëlkerk.

Het wensenlijstje van de Voedselbank is dit keer:

Houdbare melk, rijst, toiletpapier (4 rollen), limonadesiroop, groentenconserven (ook kleine blikjes/potjes voor 1 en 2 persoons huishoudens).

Met plezier staan we 4 juli weer klaar om uw gaven in ontvangst te nemen. 

Namens de diaconie,

Dick Bonestroo.

 

Bij de Immanuëlkerk staan de collectebussen er ook voor:

1e collecte: Diaconie
2e collecte: Eigen kerkelijk werk
3e collecte: Liturgisch centrum Emmaüskerk

Kerkdiensten

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland