Speelgoed actie voor Stichting HulpaanElkaar

In de maand juni wil de Diaconie een inzameling houden van speelgoed voor gezinnen in de gemeente Barneveld die gebruik maken van de diensten van Stichting HulpaanElkaar en zelf geen geld hebben om speelgoed te kopen.

Stichting HulpaanElkaar deelt wekelijks 10-tallen voedselpakketten uit aan gezinnen die zelf de middelen niet hebben om goed rond te komen. Wanneer er voor voedsel al bijna niet genoeg geld is, is dat zeker niet het geval voor kleding en/of speelgoed. Als een kind jarig is, verwacht een kind eigenlijk altijd wel een kadootje. Helaas hebben de ouders van deze gezinnen hiervoor geen geld. HulpaanElkaar heeft een speelgoedkast, waar deze ouders een kadootje voor hun kind uit kunnen zoeken. Zo hoeft hun toch al krappe budget niet aangebroken te worden voor de aanschaf van een kado. Maar helaas … de kast is bijna leeg.

De diaconie wil deze graag weer vullen en daarvoor hebben wij uw/jullie hulp hard nodig. Zou u/zouden jullie (samen met één van je ouders) eens uw/jullie speelgoedkast door willen struinen om te kijken of hier nog speelgoed tussen zit wat u/jullie toch niet meer gebruiken? Wij willen dit speelgoed gaan verzamelen.

Bruikbaar en heel speelgoed, waar geen batterijen in moeten (aanschaf van batterijen kost ook weer geld). Spelletjes, knuffels, auto’s, poppen, boeken, alles is van harte welkom, als het maar heel, compleet en netjes uit ziet.

In de diensten van 9 en 30 juni zal er een ‘speelgoed’-collecte worden gehouden in de Bethel- en in de Immanuëlkerk. Wanneer u/je niet aanwezig kunt zijn tijdens deze dienst, kan je het speelgoed ook gedurende de gehele maand juni in de daarvoor bestemde speelgoedmand in de hal van de kerk leggen.

Mocht u/ je nog vragen hebben, vraag dan bij één van de diakenen om extra informatie. Ook opa’s en oma’s mogen hun kasten natuurlijk ‘uitmesten’. Wie weet staat er speelgoed in waar uw (klein)-kinderen niet meer naar om kijken.

De diaconie.

Kerkdiensten

 • 27-01 | 10:00 Kerkdienst
  locatie: Immanuëlkerk
  voorganger: Ds. A. Nicolai

 • 27-01 | 11:00 FRIS-dienst
  Inloop vanaf 10.30
  locatie: Bethelkerk
  voorganger:

 • 27-01 | 18:30 Oecumenische viering
  locatie: Catharinakerk
  voorganger: Pastor K. Donders

Alle kerkdiensten »

Kerkelijk centrum Bethelkerk

Kerkelijk centrum Bethelkerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 440584
Op Google Maps 

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk

Kerkelijk centrum Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2012 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland