Paascollecte werkgroep HOOP

Op moment van het schrijven van dit stukje weten we nog helemaal niet of er een paasdienst gaat komen. Wat een bizarre tijd. Maar ook wat een bijzondere tijd. We zoeken naar andere mogelijkheden om diensten te houden, om elkaar digitaal te “zien”, en contact te houden.

Voor veel sectoren gaat het werk door, en is er nog nooit zoveel werk en zoveel druk geweest. Sterkte en een luid applaus voor al die mensen die onder die druk moeten presteren.

Ook in Roemenië in het verpleeghuis waar we al jaren contacten hebben gaat het werk door. Zorgen voor een doelgroep die oud en kwetsbaar is. In de hoop dat er niemand ziek wordt. En natuurlijk weten we allemaal dat de verwachting is dat het wel gaat gebeuren. Laten we in ons gebed deze doelgroep (in Nederland en overal ter wereld) bij onze Vader in de Hemel brengen.

Het verpleeghuis in Roemenië, wil graag een afwasmachine. De huidige is kapot, het leenapparaat is veel te klein. Verder is huishoudelijk klein spul aan vervanging toe. Daarnaast is er dringend geld nodig voor begeleiding van mensen die naar het ziekenhuis moeten. De meesten gaan met familie, maar niet iedereen heeft familie.

Hoe het de komende weken ook gaat, we weten wel dat u geld kunt geven. Of tijdens de Paasdienst in de collectezak of via een tikkie of overmaken. Rek.nr. NL02ABNA0404183131 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente te Barneveld, o.v.v. Paascollecte HOOP

Doet u mee om de oudere kwetsbare doelgroep in Roemenië te voorzien van de broodnodige zaken?

Heel hartelijke dank.

 

 

 

  

Kerkdiensten

Alle kerkdiensten »

Emmaüskerk

Emmaüskerk
Groen van Prinstererlaan 2
3771 CD Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

Immanuëlkerk

Immanuëlkerk
Achterdorpstraat 5
3772 CC Barneveld
tel: 0342 - 415669
Op Google Maps 

© 2020 Protestantse Gemeente te Barneveld | Contact | Sitemap

 

De Protestantse gemeente te Barneveld is een
onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland

  Protestantse Kerk Nederland